За Нас!

Перилни и Почистващи Препарати, Прахове, Перилни Препарати, Почистващи Препарати Асеновград

Селчо ООД Асеновград е официален вносител на ново поколение почистващи препарати  SUDE. Фирмата е Дистрибутор на: Henkel, Procter & Gamble, Фикосота Синтез, Мexon, Булеко, Бохемие България и други.

Тук може да намерите голямо разнообразие от перилни препарати, омекотители, почистващи препарати, козметика: шампоани за коса, балсами за коса, маски за коса, прахове, тоалетни сапуни, четки за зъби, пасти за зъби, тоалетна хартия, домакинска хартия,  боя за коса, ароматизатори, душ-гелове, кремове за тяло, дезодоранти, парфюми и др.

Перилни и Почистващи Препарати, Прахове, Перилни Препарати, Почистващи Препарати Асеновград

Фирмата предлага висококачествени почистващи препарати, санитарни и хигиенни консумативи за почистване от утвърдени производители!

Освен почистващи препарати, ще откриете всякакви консумативи за дома и офиса, уреди и пособия за почистване и поддържане на високо ниво на хигиена.

Селчо ООД е единствен официален вносител на влажни кърпи Selex не съдържащи алкохол за ежедневна употреба. Те са хипоалергични, дерматологично и клинично тествани.

Перилни и Почистващи Препарати, Прахове, Перилни Препарати, Почистващи Препарати Асеновград

Разположен на голяма търговска площ, складът на едро в Асеновград предлага голямо разнообразие от качествени перилни и почистващи препарати и козметика на изгодни цени. Селчо разполага и със складове на едро в град Смолян и Кърджали, като всеки обект предлага над десет хиляди артикула.

Фирмата осигурява доставка на своите продукти до съответните търговски обекти. Професионализмът и коректността са качества, които ще оцените при търговските си взаимоотношения със Селчо ООД, който е надежден бизнес партньор за своите многобройни клиенти от цялата страна.

За да бъде бизнесът Ви успешен, доверете се на продуктите на СЕЛЧО ООД!

Фирмата набира дистрибутори от цялата страна за продуктите с марка: SUDE, ILOX, VOLL, AXI, MEX, DEX. Ако се интересувате от възможността да станете дистрибутор на внасяните от фирмата продукти. Mоля, свържете се с нас!